Inbjudan domarutbildning

[fusion_builder_container type=”flex” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ type=”1_1″ background_position=”left top” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_repeat=”no-repeat” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” hover_type=”none” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” min_height=”” link=””][fusion_text]

Inbjudan DOMARUTBILDNING till certifierad domare inom SBQA/WBQA

För att döma en tävling arrangerad av SBQA/WBQA krävs att man har genomgått utbildning arrangerad av föreningen av WBQA licensierad utbildare. I mars finns möjlighet för dig som är intresserad av att ta ditt intresse inom grill och bbq en nivå högre genom att genomgå utbildning till domare. Kursen kommer genomföras certifierad utbildare Ulf Nietosvuori, vice president SBQA och utbildningsassistent Bea Hultfeldt.

Utbildningen genomförs under en dag och är uppdelad i 2 delar, en teoretisk där regelverket, engelskt, gås igenom och en praktisk där ni får prova på att döma några boxar av samtliga officiella kategorier inom tävling, 5 kategorier, samt sidorätter. Både godkända och boxar med fel och fusk kommer att bedömas.

Eftersom vi i Sverige idag är i stort behov av domare till våra tävlingar är kursen riktad till dig som inte ingår i något aktivt tävlingsteam som avser att tävla under 2023.

Utbildningen kommer hållas på två platser i Sverige. I Stockholm lördag 4 mars 2023 och i Göteborg 25 mars 2023 mellan kl. 10 – 15.30 ca.

Avgift för kursen samt 1 års medlemskap i SBQA (ett krav för att du skall få gå utbildningen) är 1250: – per person inklusive moms. Av dessa går 500: – till WBQA för registrering till certifierad domare, vilket ger tillträde att döma på samtliga tävlingar arrangerade av WBQA samt 150: – till medlemsavgiften i SBQA 2023.

Årsavgift därefter är 10 Euro för att behålla sin certifiering.

Anmälan senast 3 veckor innan utbildningstillfälle till domarkurs@sbqa.nu. Max 18 personer/kurstillfälle. Kursavgiften skall finnas registrerad på SBQA:s konto senast 14 dagar innan utbildningen.

Under dagen kommer serveras lättare mat, vänligen meddela därför eventuella allergier vid anmälan.

Förkunskaper: Insatt i ämnet grill och BBQ, vad skiljer grill och BBQ åt? Stor egen grillerfarenhet, tidigare tävlingserfarenhet är ingen nackdel.

Skriv en presentation av dig, dina tidigare erfarenheter inom grill och BBQ och varför du söker kursen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]